Gezellig samenzijn bij NFN Petanque 2018

Nieuws

14 mei 2018 -

Afgelopen weekend was het jaarlijkse NFN Petanquetoernooi op het terrein van Lichtbond Noord: de Mierenhoop in Bunne. Onder een strakblauwe hemel werd er gespeeld. Twee dagen werd er gestreden voor een kwalificatieplaats  voor het EUNAT toernooi in Erbendorf in Oostenrijk.

De velden stonden vol met caravans, campers en tenten. Het was een heel gezellig samenzijn  met elkaar. Zaterdagavond kon men genieten van een heerlijk 3 gangenmenu, gemaakt door het keukenteam van LBN. Later die avond was er een heel gezellig optreden van een Shantykoor .

Zondagmiddag was het moment van de finale met Jan Paashuis en Alie Klasens, Peelrand en Tinus en Hilly Nieuwland, NFN. Na een spannende wedstrijd wonnen Alie en Jan en zijn zij NFN  kampioen Petanque 2018.

We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en verbindend toernooi.

PetanquePetanque2Petanque3Petanque4

 

Nieuws

Politie Rhenen lekker kort door de bocht

17 juli - Afgelopen zondag kreeg de politie in Rhenen klachten over naaktrecreatie bij een lokale plas. “Dit is uiteraard niet toegestaan”, meldt de politie op Facebook. Onze mening...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Deel met ons je ervaring op het naaktstrand

12 juli - Wie kent het niet? Het ultieme gevoel van vrijheid als je de wind en de zon op je blote huid voelt. En daarna lekker afkoelen in de weidse zee of in het groen omzoomde meer!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

RTV Rijnmond test naaktstranden

05 juli - Kijk, dit vinden we nu leuk! Het warme weer houdt aan, de stranden zitten vol. Voor RTV Rijnmond een mooie aanleiding om de naaktstranden in hun regio onder de loep te nemen.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×