Gezellig samenzijn bij NFN Petanque 2018

Nieuws

14 mei 2018 -

Afgelopen weekend was het jaarlijkse NFN Petanquetoernooi op het terrein van Lichtbond Noord: de Mierenhoop in Bunne. Onder een strakblauwe hemel werd er gespeeld. Twee dagen werd er gestreden voor een kwalificatieplaats  voor het EUNAT toernooi in Erbendorf in Oostenrijk.

De velden stonden vol met caravans, campers en tenten. Het was een heel gezellig samenzijn  met elkaar. Zaterdagavond kon men genieten van een heerlijk 3 gangenmenu, gemaakt door het keukenteam van LBN. Later die avond was er een heel gezellig optreden van een Shantykoor .

Zondagmiddag was het moment van de finale met Jan Paashuis en Alie Klasens, Peelrand en Tinus en Hilly Nieuwland, NFN. Na een spannende wedstrijd wonnen Alie en Jan en zijn zij NFN  kampioen Petanque 2018.

We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en verbindend toernooi.

PetanquePetanque2Petanque3Petanque4

 

Nieuws

Noordwijk geeft gehoor aan vraag NFN

05 september - De gemeente Noordwijk neemt de NFN-vraag om verplaatsing van het naaktstrand mee in de eerstvolgende strandwijziging in 2020.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Resultaten Enquete 'Manier van bloot recreëren'

03 september - In de maanden juli en augustus 2018 hebben we onze Luisterpanel-leden gevraagd naar hun manieren van bloot ontspannen. Maar liefst 70% heeft de vragenlijst ingevuld...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Camping Natukreek sluit deuren

16 augustus - Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×