Gezellig samenzijn bij NFN Petanque 2018

Nieuws

14 mei 2018 -

Afgelopen weekend was het jaarlijkse NFN Petanquetoernooi op het terrein van Lichtbond Noord: de Mierenhoop in Bunne. Onder een strakblauwe hemel werd er gespeeld. Twee dagen werd er gestreden voor een kwalificatieplaats  voor het EUNAT toernooi in Erbendorf in Oostenrijk.

De velden stonden vol met caravans, campers en tenten. Het was een heel gezellig samenzijn  met elkaar. Zaterdagavond kon men genieten van een heerlijk 3 gangenmenu, gemaakt door het keukenteam van LBN. Later die avond was er een heel gezellig optreden van een Shantykoor .

Zondagmiddag was het moment van de finale met Jan Paashuis en Alie Klasens, Peelrand en Tinus en Hilly Nieuwland, NFN. Na een spannende wedstrijd wonnen Alie en Jan en zijn zij NFN  kampioen Petanque 2018.

We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en verbindend toernooi.

PetanquePetanque2Petanque3Petanque4

 

Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blootzwemdag Tikibad trending op Nederlandse social media

05 december - Op 16 december organiseert Natuurlijk! NFN voor het tiende achtereenvolgende jaar een blootzwemdag in het Tikibad. Voor het eerst levert dit extreem veel media-aandacht op!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen bij Swimfun in Joure

05 december - NFN is verheugd dat dankzij dit initiatief er nu ook mogelijkheid tot blootzwemmen is in de provincie Friesland. En bij voldoende belangstelling is er kans op herhaling! Woon je in

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×