Gezellig samenzijn bij NFN Petanque 2018

Nieuws

14 mei 2018 -

Afgelopen weekend was het jaarlijkse NFN Petanquetoernooi op het terrein van Lichtbond Noord: de Mierenhoop in Bunne. Onder een strakblauwe hemel werd er gespeeld. Twee dagen werd er gestreden voor een kwalificatieplaats  voor het EUNAT toernooi in Erbendorf in Oostenrijk.

De velden stonden vol met caravans, campers en tenten. Het was een heel gezellig samenzijn  met elkaar. Zaterdagavond kon men genieten van een heerlijk 3 gangenmenu, gemaakt door het keukenteam van LBN. Later die avond was er een heel gezellig optreden van een Shantykoor .

Zondagmiddag was het moment van de finale met Jan Paashuis en Alie Klasens, Peelrand en Tinus en Hilly Nieuwland, NFN. Na een spannende wedstrijd wonnen Alie en Jan en zijn zij NFN  kampioen Petanque 2018.

We kunnen terugkijken op een sportief, gezellig en verbindend .

PetanquePetanque2Petanque3Petanque4

 

Nieuws

Ont-moet jezelf!

08 mei - Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie op zondag 3 juni stellen veel verenigingen hun terreinen open. De Open Dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met naaktrecreatie.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

2e Naked Tour Kunsthal!

26 april - De kaartjes voor de speciale blote avondopenstelling met gids bij de tentoonstelling Hyperrealisme op 2 juni waren in no time uitverkocht.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

BlootGewoon! Strandfeest

25 april - Houd jij van de zon op je billen, het zand tussen je tenen, de tonen van fijne muziek in je oren? Wil jij graag ontspannen en genieten? Kom dan naar het BlootGewoon! Strandfeest!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×