Gratis NFN-kennismakingsmakingslidmaatschap via Euronature

Nieuws

5 juli 2017 -

Bij reisbureau Euronature kun je de leukste naturistische vakanties boeken. Van bestemmingen in Europa tot verre bestemmingen zoals Azië en het Caribisch gebied. Als je tussen 1 juli en 30 september 2017 een vakantie bij Euronature boekt, dan krijg je er een gratis NFN-kennismakingslidmaatschap t.w.v. € 27,50 bij! Dit lidmaatschap loopt t/m 31 januari 2018 en stop daarna automatisch. 

Ben je al lid van NFN? Dan is het mogelijk om iemand anders het kennismakingslidmaatschap aan te bieden.

Kijk snel op www.euronature.nl/actie

Nieuws

Mooi artikel met interview Christine Kouman in Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden

17 juli - Zaterdag 15 juli stond er een mooi artikel over naaktrecreatie in de Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden. Journalist Willem Bosma interviewt daarin Christine Kouman.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flashmob: Let's go TOPless!

14 juli - Hou je van zon, zee en strand en ben je in voor iets leuks? Kom dan voor onze flashmob op woensdag 19 juli naar Zandvoort. Om stipt 14.00 uur trekken we daar onze bikinitopjes uit!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Burgerinitiatief voor NFN een brug te ver

11 juli - Deze week startte Thomas Lundy een petitie voor afschaffing van de wet op naaktrecreatie ten gunste van een algemeen recht op bloot zijn. Voor NFN komt deze stap iets te vroeg.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×