Groots dancefestival op naaktstrand Zandvoort

Nieuws

5 september 2017 -

Maximaal 1900 (!) danceliefhebbers kunnen op 10 september (bij slecht weer op 17 september) los op het zuidelijkste gedeelte van het naaktstrand in Zandvoort. Naaktrecreanten die rust en ruimte zoeken (en dat zijn de meesten), kunnen beter een ander naaktstrand in de omgeving bezoeken op die dag. En als je het leuk vindt om in een naaktstrandpaviljoen een drankje te doen en te kijken naar de festivalbezoekers die gekleed over het naaktstrand af en aan lopen naar het festivalterrein, dan kan dat natuurlijk best. Het festival is van 12 tot 23 uur, dus dat betekent de hele dag reuring. Overigens zal de op- en afbouw voorafgaand aan en volgend op het festival ook nog voor de nodige onrust op het naaktstrand zorgen. Het festivalterrein is namelijk uitsluitend via het strand te bereiken.

Het Zandvoortse college heeft op 1 september een vergunning afgegeven voor het organiseren van het festival Loveland Beach. Het college stelt dat alle (milieu-)wetten worden gerespecteerd en dat de veiligheid door politie en brandweer is gegarandeerd. Bovendien tast het eenmalig karakter van het festival niet de uiteindelijke bestemming (stiltegebied en naaktstrand) aan. Hiermee pareert de burgemeester de eerdere, schriftelijke protesten van NFN, naaktrecreanten en omwonenden.

Overigens heeft de gemeente inmiddels NFN laten weten dat het bezwaarschrift mogelijk niet ontvankelijk wordt verklaard, omdat dit was binnengekomen nog voordat het de vergunning officieel was verleend. Dat krijg je als je pro-actief bent :)! Natuurlijk sturen we het bezwaar graag nog een keer op.

 

Nieuws

NIEUW: Bloot! magazine

22 september - Vanaf 6 oktober ligt ons eigen magazine Bloot! in de winkels. Het eerste magazine over bloot ontspannen en genieten!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

NFN op de bres voor Callantsoog

11 september - Controleurs veroorzaken onrust op Nederlands oudste naaktstrand. NFN vraagt Schagen om een praktische insteek en opheldering.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flower to the People op BlootGewoon!-zwemfestival

06 september - Tijdens het zwemfestival kun je onder het genot van een hapje en drankje luisteren naar de lekkere sound van Flower To The People!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×