Mooi artikel met interview Christine Kouman in Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden

Nieuws

17 juli 2017 -

Zaterdag 15 juli stond er een mooi artikel over naaktrecreatie in de Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden. Journalist Willem Bosma interviewt daarin Christine Kouman. 

Christine Kouman: "Voor ons is het de kunst om het klein te maken. Voor de één is het vooral praktisch, een ander wil streeploos bruin worden. Sommigen ervaren vooral de vrijheid of voelen zich dichter bij de natuur staan. Er is niks geks aan.’’

Lees hier het volledige artikel met het interview met Christine Kouman (Dit artikel maakt onderdeel uit van een grotere reportage.)

Nieuws

Flashmob: Let's go TOPless!

14 juli - Hou je van zon, zee en strand en ben je in voor iets leuks? Kom dan voor onze flashmob op woensdag 19 juli naar Zandvoort. Om stipt 14.00 uur trekken we daar onze bikinitopjes uit!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Burgerinitiatief voor NFN een brug te ver

11 juli - Deze week startte Thomas Lundy een petitie voor afschaffing van de wet op naaktrecreatie ten gunste van een algemeen recht op bloot zijn. Voor NFN komt deze stap iets te vroeg.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Schrijf een review en maak kans op 2 sauna kortingbonnen!

07 juli - Schrijf een review en wie weet krijg jij een sauna kortingsbon van ons! Iedere 5e review wordt beloond met twee kaartjes met 50% korting op Sauna van Egmond in Haarlem.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×