Naaktzwemmen Sneek krijgt vervolg

Nieuws

14 februari 2017 -

Naaktzwemmers kunnen vanaf zaterdag 18 februari terecht in zwembad It Rak in Sneek. Tot voor kort zwommen ze ‘s winters in hun blootje in Sportstad Heerenveen, maar daar kwam een einde aan. Maikel van Dinther en Tjipke Tasma zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie want het alternatief, zwemmen in Veendam, is te ver uit de buurt.

De geschikte nieuwe locatie werd gevonden in Sneek. Bij de eerste keer in Sneek op 4 februari kwamen 27 mensen, zowel mannen als vrouwen. Maar ook een gezin was aanwezig. 
Op 18 februari is er weer blootzwemmen van 14.30 tot 15.30 uur. In tegenstelling tot Heerenveen kan in It Rak gebruik worden gemaakt van zowel het recreatie- als het wedstrijdbad. Hiermee is het zwemmen zeer geschikt voor het hele gezin.
Indoorblootzwemmers kunnen voor € 5,- een uur zwemmen. De bedoeling is elke twee weken te zwemmen. Bij groeiende belangstelling wordt gekeken of er uitbreiding van uren komt.

Nieuws

Picknickfeestje (op niet-officieel naaktstrand)

19 april - NFN organiseert een picknick om iedereen die bij het proces Delftse Hout was betrokken te bedanken en het goede resultaat te vieren.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen in zwembad Aquarijn Renkum stopt na 35 jaar

12 april - Op zondag 7 mei kan er voor de laatste keer naakt worden gezwommen in zwembad Aquarijn in Renkum. Hiermee komt een einde aan een periode van 35 jaar bloot zwemmen in de regio.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Gezocht: vrouwelijke deelnemers Luisterpanel!

12 april - Vrouwelijke blootrecreanten, laat van je horen! We hebben al ruim 1700 mensen in ons Luisterpanel, maar dit zijn voornamelijk mannen. En we willen natuurlijk ook jouw mening horen.

Lees dit bericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×