Naaktzwemmen Sneek krijgt vervolg

Nieuws

14 februari 2017 -

Naaktzwemmers kunnen vanaf zaterdag 18 februari terecht in zwembad It Rak in Sneek. Tot voor kort zwommen ze ‘s winters in hun blootje in Sportstad Heerenveen, maar daar kwam een einde aan. Maikel van Dinther en Tjipke Tasma zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie want het alternatief, zwemmen in Veendam, is te ver uit de buurt.

De geschikte nieuwe locatie werd gevonden in Sneek. Bij de eerste keer in Sneek op 4 februari kwamen 27 mensen, zowel mannen als vrouwen. Maar ook een gezin was aanwezig. 
Op 18 februari is er weer blootzwemmen van 14.30 tot 15.30 uur. In tegenstelling tot Heerenveen kan in It Rak gebruik worden gemaakt van zowel het recreatie- als het wedstrijdbad. Hiermee is het zwemmen zeer geschikt voor het hele gezin.
Indoorblootzwemmers kunnen voor € 5,- een uur zwemmen. De bedoeling is elke twee weken te zwemmen. Bij groeiende belangstelling wordt gekeken of er uitbreiding van uren komt.

Nieuws

Tweewekelijks bloot zwemmen in Friesland

22 februari - Met 53 bezoekers was het naaktzwemmen in zwembad It Rak in Sneek op 18 februari een groot succes. Het naaktzwemuur wordt daarom uitgebreid naar 1,5 uur.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Help mijn ouders zijn naturist!

22 februari - UIT! zoekt jongeren die het maar lastig vinden dat ze met hun ouders mee moeten naar een naturistencamping...

Lees dit bericht
Nieuws

Texelse bezoekers blootstrand niet langer zedendelinquent

21 februari - Hoe gemeente op advies NFN snel en efficiënt regelgeving aanpast!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×