Naturistengedeelte Loodsmansduin blijft

Nieuws

25 juli 2018 -

Het naturistengedeelte op camping Loodsmansduin bij Den Hoorn (Texel) blijft de komende twee à drie jaar bestaan. NFN heeft zich sterk gemaakt voor behoud ervan. Dit is namelijk het enige terrein op de Waddeneilanden waar je in je blootje kunt kamperen.

Het gedeelte waar bloot gekampeerd mag worden is al sinds 1989 in gebruik. Het beslaat één van de mooiste plekjes van de camping, in de duinen, maar de bezettingsgraad (het aantal gasten) is niet optimaal. Omdat het aantal geklede campinggasten wel toenam, werd het idee geopperd het mooste stukje van de camping voor iedereen open te stellen en zodoende het naaktgedeelte te verkleinen. Na overleg met NFN heeft Loodsmansduin besloten de huidige situatie nog zo'n twee à drie jaar aan te zien om daarna met een definitief besluit te komen.

NFN houdt de situatie in de gaten! En mochten jullie nog richting Texel willen gaan, check dan of er nog plaats is op dit mooie natuurstukje van de camping!

Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2018

01 oktober - Word nu (in ieder geval vóór 1 december) lid voor 2019 en ontvang het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Inclusief de vierde editie van ons ledenmagazine en alle ledenacties!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×