Naturistengedeelte Loodsmansduin blijft

Nieuws

25 juli 2018 -

Het naturistengedeelte op camping Loodsmansduin bij Den Hoorn (Texel) blijft de komende twee à drie jaar bestaan. NFN heeft zich sterk gemaakt voor behoud ervan. Dit is namelijk het enige terrein op de Waddeneilanden waar je in je blootje kunt kamperen.

Het gedeelte waar bloot gekampeerd mag worden is al sinds 1989 in gebruik. Het beslaat één van de mooiste plekjes van de camping, in de duinen, maar de bezettingsgraad (het aantal gasten) is niet optimaal. Omdat het aantal geklede campinggasten wel toenam, werd het idee geopperd het mooste stukje van de camping voor iedereen open te stellen en zodoende het naaktgedeelte te verkleinen. Na overleg met NFN heeft Loodsmansduin besloten de huidige situatie nog zo'n twee à drie jaar aan te zien om daarna met een definitief besluit te komen.

NFN houdt de situatie in de gaten! En mochten jullie nog richting Texel willen gaan, check dan of er nog plaats is op dit mooie natuurstukje van de camping!

Nieuws

Camping Natukreek sluit deuren

16 augustus - Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flevo-Natuur loopt voor KiKa!

01 augustus - Op vrijdag 3 augustus organiseert Flevo-Natuur een ”Flevo loopt voor KIKA”-dag. Zo hopen ze weer veel geld op te halen voor de stichting Kinderen Kankervrij. Help jij ze 'n handje?

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Figureer jij in ons tijdschrift?

31 juli - Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor dinsdag 14 augustus figuranten die...

Lees dit bericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×