Naturistisch zwemmen in Zevenhuizen blijft

Nieuws

3 januari 2018 -

Ondanks dat de naturistische zwemvereniging NPN per 1 januari 2018 is gestopt met haar activiteiten, gaat het zwemmen in zwembad de Koornmolen in Zevenhuizen gewoon door. Zwembad de Koornmolen start namelijk per 1 januari met een openbaar naturistisch zwemuur en wel op zaterdagmiddag van 16.30 tot 18.00uur. De entree bedraagt 5 euro. Indien men regelmatig komt zwemmen is een 10 badenkaart à 40 euro aan te bevelen.  Men kan hiervoor anderhalf uur naaktzwemmen. De deuren zijn geopend van 16.20 uur tot 16.45uur. Gedurende het seizoen worden door de ZPN (Zevenhuizen Puur Natuur) diverse activiteiten georganiseerd.

Meer informatie vindt u op de Facebookpagina van ZPN.

Nieuws

Ellerstrand voorlopig niet in gevaar

18 januari - Nieuwe plannen gemeente laten naaktstrand vooralsnog ongemoeid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Brandmanager gezocht!

22 december - Wij zoeken voor NFN en Natuurlijk! NFN een brandmanager!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Lekker bloot binnen zwemmen: een overzicht

20 december - Het nieuwe jaar bloot en vol goede voornemens beginnen? Bijvoorbeeld ontspannen in tropische zwemparadijzen of gezond baantjes trekken? Wij hebben de locaties voor je op 'n rij!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×