Officiële status naturistenstrand De Berendonck nabij

Nieuws

4 april 2018 -

Het naaktstrand van recreatieplas De Berendonck krijgt waarschijnlijk over een jaar een officiële status. Wij denken dat dat meer bezoekers zal opleveren. Nadat er een toiletgebouw en douche zijn geplaatst, wil gebiedseigenaar Leisurelands het strand door de gemeente Wijchen als naturistenstrand laten aanwijzen. Dat zou moeten gebeuren ten tijde van de oplevering van het nieuwe saunacomplex Thermen Berendonck.

Bernd Huijser, onze adviseur openbare naaktrecreatie  denkt dat de opening van dit saunacomplex een positieve uitwerking zal hebben voor de naaktrecreanten. Naast dat de plek sanitaire faciliteiten krijgt, wordt de omgeving ook opener, beter bereikbaar en er is meer sociale controle. Hij denkt dat het bezoekersaantal zal toenemen, wanneer het strand een officiële status krijgt: "Mensen hebben behoefte aan duidelijkheid. Er zijn nu zo'n 50 vaste bezoekers. Het ligt goed, wordt al lange tijd door recreanten bezocht en er wordt niet over geklaagd."

De Berendonck -plas

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×