Officiële status naturistenstrand De Berendonck nabij

Nieuws

4 april 2018 -

Het naaktstrand van recreatieplas De Berendonck krijgt waarschijnlijk over een jaar een officiële status. Wij denken dat dat meer bezoekers zal opleveren. Nadat er een toiletgebouw en douche zijn geplaatst, wil gebiedseigenaar Leisurelands het strand door de gemeente Wijchen als naturistenstrand laten aanwijzen. Dat zou moeten gebeuren ten tijde van de oplevering van het nieuwe saunacomplex Thermen Berendonck.

Bernd Huijser, onze adviseur openbare naaktrecreatie  denkt dat de opening van dit saunacomplex een positieve uitwerking zal hebben voor de naaktrecreanten. Naast dat de plek sanitaire faciliteiten krijgt, wordt de omgeving ook opener, beter bereikbaar en er is meer sociale controle. Hij denkt dat het bezoekersaantal zal toenemen, wanneer het strand een officiële status krijgt: "Mensen hebben behoefte aan duidelijkheid. Er zijn nu zo'n 50 vaste bezoekers. Het ligt goed, wordt al lange tijd door recreanten bezocht en er wordt niet over geklaagd."

De Berendonck -plas

Ledeninfo

Naaktzwemmen in Nederland

18 oktober - De smaak van het naaktzwemmen in deze warme zomer te pakken gekregen? Ga dan nu lekker binnen zwemmen! NFN heeft een actueel overzicht van alle locaties en activiteiten.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×