Officiële status naturistenstrand De Berendonck nabij

Nieuws

4 april 2018 -

Het naaktstrand van recreatieplas De Berendonck krijgt waarschijnlijk over een jaar een officiële status. Wij denken dat dat meer bezoekers zal opleveren. Nadat er een toiletgebouw en douche zijn geplaatst, wil gebiedseigenaar Leisurelands het strand door de gemeente Wijchen als naturistenstrand laten aanwijzen. Dat zou moeten gebeuren ten tijde van de oplevering van het nieuwe saunacomplex Thermen Berendonck.

Bernd Huijser, onze adviseur openbare naaktrecreatie  denkt dat de opening van dit saunacomplex een positieve uitwerking zal hebben voor de naaktrecreanten. Naast dat de plek sanitaire faciliteiten krijgt, wordt de omgeving ook opener, beter bereikbaar en er is meer sociale controle. Hij denkt dat het bezoekersaantal zal toenemen, wanneer het strand een officiële status krijgt: "Mensen hebben behoefte aan duidelijkheid. Er zijn nu zo'n 50 vaste bezoekers. Het ligt goed, wordt al lange tijd door recreanten bezocht en er wordt niet over geklaagd."

De Berendonck -plas

Nieuws

Almere’s officiële naaktstrand terug op het Zilverstrand!

12 april - Het strand ligt er nog nieuw bij, maar met ingang van het badseizoen 2018 kunnen naaktrecreanten weer terecht op het fraaie Zilverstrand.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Commentaar op je lichaam? Vertel 't ons!

29 maart - Voor ons magazine Bloot! zijn we op zoek naar mensen die ervaring hebben met minder leuke reacties op zijn/haar lichaam. Zou jij daar iets over willen vertellen?

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Sauna toch vaker open voor blote gasten

21 maart - Sportcentrum draait maatregel gedeeltelijk terug na overleg met NFN en vaste bezoekers.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×