Ont-moet jezelf!

Kom zondag 3 juni kennismaken met het vrije gevoel van naaktrecreatie

8 mei 2018 -

Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie op zondag 3 juni stellen veel verenigingen hun terreinen open. De Open Dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met naaktrecreatie.

Altijd al een kijkje willen nemen op een locatie voor naaktrecreatie? Op zondag 3 juni kunnen doorgewinterde naturisten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen naar hartenlust rondneuzen op de mooiste plekjes en terreinen tijdens de Open Dag Naaktrecreatie in heel Nederland. Dat mag gekleed of ongekleed, waar je jezelf het prettigst bij voelt.

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een echte blootlocatie te verblijven? Tijdens de Open Dag hebben alle deelnemende terreinen een eigen activiteitenprogramma. Deze dag is bedoeld om de sfeer te proeven en de omgeving te ervaren. Op onze speciale Open Dag-website vind je meer dan 40 locaties die je deze dag kunt bezoeken. Ont-moet jezelf!

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal kan en mag op het gebied van bloot of ben je op zoek naar leuke accommodaties of arrangementen in binnen- en buitenland? Kom dan naar het NFN hoofdkantoor in Amersfoort. De medewerkers van NFN en van reisbureau Internatuur - specialist in blootvakanties -  zijn er deze dag om alle vragen te beantwoorden. Je kunt de locatie aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort van 11.00 tot 15.00 uur bezoeken en je onder het genot van een lekker drankje en versnapering laten informeren of de verschillende folderrekken rustig doorlopen. Aangezien het NFN-kantoor geen terrein voor naaktrecreatie is, is het wel de bedoeling dat je hier je kleren aanhoudt! Als leuke afsluiting mag je geheel gratis deelnemen aan een (eveneens geklede!) stadswandeling onder begeleiding van De Amersfoortse Gidsen. Of maak gebruik van de speciale Open Dag-aanbiedingen!

Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blootzwemdag Tikibad trending op Nederlandse social media

05 december - Op 16 december organiseert Natuurlijk! NFN voor het tiende achtereenvolgende jaar een blootzwemdag in het Tikibad. Voor het eerst levert dit extreem veel media-aandacht op!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen bij Swimfun in Joure

05 december - NFN is verheugd dat dankzij dit initiatief er nu ook mogelijkheid tot blootzwemmen is in de provincie Friesland. En bij voldoende belangstelling is er kans op herhaling! Woon je in

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×