Ont-moet jezelf!

Kom zondag 3 juni kennismaken met het vrije gevoel van naaktrecreatie

8 mei 2018 -

Tijdens de Open Dag Naaktrecreatie op zondag 3 juni stellen veel verenigingen hun terreinen open. De Open Dag is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met naaktrecreatie.

Altijd al een kijkje willen nemen op een locatie voor naaktrecreatie? Op zondag 3 juni kunnen doorgewinterde naturisten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen naar hartenlust rondneuzen op de mooiste plekjes en terreinen tijdens de Open Dag Naaktrecreatie in heel Nederland. Dat mag gekleed of ongekleed, waar je jezelf het prettigst bij voelt.

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een echte blootlocatie te verblijven? Tijdens de Open Dag hebben alle deelnemende terreinen een eigen activiteitenprogramma. Deze dag is bedoeld om de sfeer te proeven en de omgeving te ervaren. Op onze speciale Open Dag-website vind je meer dan 40 locaties die je deze dag kunt bezoeken. Ont-moet jezelf!

Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal kan en mag op het gebied van bloot of ben je op zoek naar leuke accommodaties of arrangementen in binnen- en buitenland? Kom dan naar het NFN hoofdkantoor in Amersfoort. De medewerkers van NFN en van reisbureau Internatuur - specialist in blootvakanties -  zijn er deze dag om alle vragen te beantwoorden. Je kunt de locatie aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort van 11.00 tot 15.00 uur bezoeken en je onder het genot van een lekker drankje en versnapering laten informeren of de verschillende folderrekken rustig doorlopen. Aangezien het NFN-kantoor geen terrein voor naaktrecreatie is, is het wel de bedoeling dat je hier je kleren aanhoudt! Als leuke afsluiting mag je geheel gratis deelnemen aan een (eveneens geklede!) stadswandeling onder begeleiding van De Amersfoortse Gidsen. Of maak gebruik van de speciale Open Dag-aanbiedingen!

Nieuws

Politie Rhenen lekker kort door de bocht

17 juli - Afgelopen zondag kreeg de politie in Rhenen klachten over naaktrecreatie bij een lokale plas. “Dit is uiteraard niet toegestaan”, meldt de politie op Facebook. Onze mening...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Deel met ons je ervaring op het naaktstrand

12 juli - Wie kent het niet? Het ultieme gevoel van vrijheid als je de wind en de zon op je blote huid voelt. En daarna lekker afkoelen in de weidse zee of in het groen omzoomde meer!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

RTV Rijnmond test naaktstranden

05 juli - Kijk, dit vinden we nu leuk! Het warme weer houdt aan, de stranden zitten vol. Voor RTV Rijnmond een mooie aanleiding om de naaktstranden in hun regio onder de loep te nemen.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×