Picknick Delftse Hout

Nieuws

15 mei 2017 -

Niet alleen werden uiteindelijk alle bekeurden vrijgesproken, maar heeft NFN nu ook voor het eerst een goede jurisprudentie over de (on)geschiktheid van naaktstranden. En dat was genoeg reden voor een intiem feestje in de zon (en hevige wind…..). Zo’n 40 bekeurden lieten zich niet afschrikken door de slechte weersvoorspelling. Het was een goede gelegenheid om nu zonder (juridische) spanning en informeel met onze achterban in contact te komen en te laten zien dat NFN meer is dan een incidenteel telefoontje of mailtje. Het was een gezellige en ontspannen middag.

Voor sommige bezoekers was het een hernieuwde kennismaking met de Delftse ligweide. Zij kwamen uit solidariteitsgevoel: “we wilden toch ons gezicht laten zien op een plek waar anderen voor geknokt hebben. Wij kwamen hier eigenlijk niet meer, maar zien nu weer wat een fijne plek het is. We zijn blij dat het behouden is en gaan hier weer terugkomen!” Met deze boost voor het strand hopen we op veel zonnige dagen!

Nieuws

Zilverstrand Almere in 2018 weer open voor naaktrecreanten!

11 mei - Tot die tijd kan je terecht op het Almeerderstrand. NFN is verheugd over gang van zaken tot nu toe.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Beachclub naast naaktstrand Hilgelo

04 mei - Zoals het er nu uitziet krijgt het naaktstrand in Hilgelo 'buren'. Er zijn vergaande plannen voor de aanleg van een beachclub naast het naaktstrand.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Picknickfeestje (op niet-officieel naaktstrand)

19 april - NFN organiseert een picknick om iedereen die bij het proces Delftse Hout was betrokken te bedanken en het goede resultaat te vieren.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×