RTV Rijnmond test naaktstranden

Nieuws

5 juli 2018 -

Kijk, dit vinden we nu leuk! Het warme weer houdt aan, de stranden zitten vol. Voor RTV Rijnmond een mooie aanleiding om de naaktstranden in hun regio onder de loep te nemen. Ze gingen langs bij de naakstranden aan de Kralingse Plas, de Zevenhuizerplas en het Maasvlaktestrand aan de Noordzee.

Bekijk de reportage via deze link!

Nieuws

Politie Rhenen lekker kort door de bocht

17 juli - Afgelopen zondag kreeg de politie in Rhenen klachten over naaktrecreatie bij een lokale plas. “Dit is uiteraard niet toegestaan”, meldt de politie op Facebook. Onze mening...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Deel met ons je ervaring op het naaktstrand

12 juli - Wie kent het niet? Het ultieme gevoel van vrijheid als je de wind en de zon op je blote huid voelt. En daarna lekker afkoelen in de weidse zee of in het groen omzoomde meer!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Wie draag jij aan? Lid-werft-lid actie!

04 juli - Ken je iemand die net als jij graag zonder kleding ontspant, maar is diegene nog geen lid van NFN? Tip hem of haar dan om via jou lid te worden!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×