Sauna toch vaker open voor blote gasten

Nieuws

21 maart 2018 -

De sauna blijft vaker toegankelijk voor blootrecreanten dan de oorspronkelijk beoogde twee ochtendjes per week. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen NFN, vaste bezoekers en Optisport Sportboulevard De Engh in Soest. De saunabezoekers zijn tevreden met het resultaat.

De mededeling in februari dat de sauna van het sportcentrum m.i.v. 1 maart bijna uitsluitend nog in badkleding toegankelijk zou zijn, leidde tot veel onbegrip bij een deel van de vaste bezoekers. Twee voorlichtingsbijeenkomsten die het sportcentrum rond de beleidswijziging organiseerde, verliepen rumoerig en erg onrustig. De beleidswijziging oogstte veel onbegrip en leidde tot heftige discussies. Uiteindelijk ging het zwembad met vaste bezoekers en NFN in gesprek om een acceptabeler oplossing te vinden voor de blootrecreanten. Dit leidde ertoe dat de sauna i.p.v. 2 ochtenden, nu 3 lange ochtenden en 2 avonden open blijft voor blote saunabezoekers. Een compromis waarmee veel bezoekers tevreden zijn.

Met het nieuwe beleid verwacht het sportcentrum meer bezoekers naar de sauna te trekken. Uiteraard is NFN benieuwd naar de uitkomst. NFN en Sportboulevard hebben daarom afgesproken om over enkele maanden gezamenlijk de resultaten te bekijken.

 

Nieuws

Almere’s officiële naaktstrand terug op het Zilverstrand!

12 april - Het strand ligt er nog nieuw bij, maar met ingang van het badseizoen 2018 kunnen naaktrecreanten weer terecht op het fraaie Zilverstrand.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Officiële status naturistenstrand De Berendonck nabij

04 april - Het naaktstrand van recreatieplas De Berendonck krijgt waarschijnlijk over een jaar een officiële status. Wij denken dat dat meer bezoekers zal opleveren.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Commentaar op je lichaam? Vertel 't ons!

29 maart - Voor ons magazine Bloot! zijn we op zoek naar mensen die ervaring hebben met minder leuke reacties op zijn/haar lichaam. Zou jij daar iets over willen vertellen?

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×