Sauna toch vaker open voor blote gasten

Nieuws

21 maart 2018 -

De sauna blijft vaker toegankelijk voor blootrecreanten dan de oorspronkelijk beoogde twee ochtendjes per week. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen NFN, vaste bezoekers en Optisport Sportboulevard De Engh in Soest. De saunabezoekers zijn tevreden met het resultaat.

De mededeling in februari dat de sauna van het sportcentrum m.i.v. 1 maart bijna uitsluitend nog in badkleding toegankelijk zou zijn, leidde tot veel onbegrip bij een deel van de vaste bezoekers. Twee voorlichtingsbijeenkomsten die het sportcentrum rond de beleidswijziging organiseerde, verliepen rumoerig en erg onrustig. De beleidswijziging oogstte veel onbegrip en leidde tot heftige discussies. Uiteindelijk ging het zwembad met vaste bezoekers en NFN in gesprek om een acceptabeler oplossing te vinden voor de blootrecreanten. Dit leidde ertoe dat de sauna i.p.v. 2 ochtenden, nu 3 lange ochtenden en 2 avonden open blijft voor blote saunabezoekers. Een compromis waarmee veel bezoekers tevreden zijn.

Met het nieuwe beleid verwacht het sportcentrum meer bezoekers naar de sauna te trekken. Uiteraard is NFN benieuwd naar de uitkomst. NFN en Sportboulevard hebben daarom afgesproken om over enkele maanden gezamenlijk de resultaten te bekijken.

 

Nieuws

Politie Rhenen lekker kort door de bocht

17 juli - Afgelopen zondag kreeg de politie in Rhenen klachten over naaktrecreatie bij een lokale plas. “Dit is uiteraard niet toegestaan”, meldt de politie op Facebook. Onze mening...

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Deel met ons je ervaring op het naaktstrand

12 juli - Wie kent het niet? Het ultieme gevoel van vrijheid als je de wind en de zon op je blote huid voelt. En daarna lekker afkoelen in de weidse zee of in het groen omzoomde meer!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

RTV Rijnmond test naaktstranden

05 juli - Kijk, dit vinden we nu leuk! Het warme weer houdt aan, de stranden zitten vol. Voor RTV Rijnmond een mooie aanleiding om de naaktstranden in hun regio onder de loep te nemen.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×