Sauna toch vaker open voor blote gasten

Nieuws

21 maart 2018 -

De sauna blijft vaker toegankelijk voor blootrecreanten dan de oorspronkelijk beoogde twee ochtendjes per week. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen NFN, vaste bezoekers en Optisport Sportboulevard De Engh in Soest. De saunabezoekers zijn tevreden met het resultaat.

De mededeling in februari dat de sauna van het sportcentrum m.i.v. 1 maart bijna uitsluitend nog in badkleding toegankelijk zou zijn, leidde tot veel onbegrip bij een deel van de vaste bezoekers. Twee voorlichtingsbijeenkomsten die het sportcentrum rond de beleidswijziging organiseerde, verliepen rumoerig en erg onrustig. De beleidswijziging oogstte veel onbegrip en leidde tot heftige discussies. Uiteindelijk ging het zwembad met vaste bezoekers en NFN in gesprek om een acceptabeler oplossing te vinden voor de blootrecreanten. Dit leidde ertoe dat de sauna i.p.v. 2 ochtenden, nu 3 lange ochtenden en 2 avonden open blijft voor blote saunabezoekers. Een compromis waarmee veel bezoekers tevreden zijn.

Met het nieuwe beleid verwacht het sportcentrum meer bezoekers naar de sauna te trekken. Uiteraard is NFN benieuwd naar de uitkomst. NFN en Sportboulevard hebben daarom afgesproken om over enkele maanden gezamenlijk de resultaten te bekijken.

 

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×