Sauna toch vaker open voor blote gasten

Nieuws

21 maart 2018 -

De sauna blijft vaker toegankelijk voor blootrecreanten dan de oorspronkelijk beoogde twee ochtendjes per week. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen NFN, vaste bezoekers en Optisport Sportboulevard De Engh in Soest. De saunabezoekers zijn tevreden met het resultaat.

De mededeling in februari dat de sauna van het sportcentrum m.i.v. 1 maart bijna uitsluitend nog in badkleding toegankelijk zou zijn, leidde tot veel onbegrip bij een deel van de vaste bezoekers. Twee voorlichtingsbijeenkomsten die het sportcentrum rond de beleidswijziging organiseerde, verliepen rumoerig en erg onrustig. De beleidswijziging oogstte veel onbegrip en leidde tot heftige discussies. Uiteindelijk ging het zwembad met vaste bezoekers en NFN in gesprek om een acceptabeler oplossing te vinden voor de blootrecreanten. Dit leidde ertoe dat de sauna i.p.v. 2 ochtenden, nu 3 lange ochtenden en 2 avonden open blijft voor blote saunabezoekers. Een compromis waarmee veel bezoekers tevreden zijn.

Met het nieuwe beleid verwacht het sportcentrum meer bezoekers naar de sauna te trekken. Uiteraard is NFN benieuwd naar de uitkomst. NFN en Sportboulevard hebben daarom afgesproken om over enkele maanden gezamenlijk de resultaten te bekijken.

 

Ledeninfo

Naaktzwemmen in Nederland

18 oktober - De smaak van het naaktzwemmen in deze warme zomer te pakken gekregen? Ga dan nu lekker binnen zwemmen! NFN heeft een actueel overzicht van alle locaties en activiteiten.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Geklede saunabezoeker trekt zwemkleding uit

12 oktober - Hoewel er steeds meer badkledingdagen komen bij sauna’s in Nederland, switchen veel badkledingdragers uiteindelijk toch naar bloot saunabezoek. Dat blijkt uit onderzoek bij sauna's

Lees dit persbericht
Nieuws

Bloot! Wellness-special

08 oktober - Vanaf 12 oktober ligt de derde editie van ons magazine Bloot! in de winkels. Bloot! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×