Schrijf een review en maak kans op 2 sauna kortingbonnen!

Nieuws

7 juli 2017 -

NFN heeft een leuke zomeractie. Plaats nu je review op onze site en maak kans op twee kaartjes met 50% korting op Sauna van Egmond in Haarlem. Elke 5e inzender van een review over een camping, accommodatie, naaktstrand, wellness of zwembad krijgt twee kortingskaartjes voor Sauna van Egmond (zolang de voorraad strekt). De kaartjes zijn tot 15 september geldig.

Vermeld aan het eind van de review dat je naar sauna van Egmond zou willen. NFN neemt contact op met de winnaars.

Je plaatst een review op onze site door op www.nfn.nl/locaties de locatie op te zoeken waar je een beoordeling over wilt schrijven. Het invulformulier vind je vervolgens helemaal onderaan.

Nieuws

Mooi artikel met interview Christine Kouman in Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden

17 juli - Zaterdag 15 juli stond er een mooi artikel over naaktrecreatie in de Leeuwarder Courant/Dagblad van het Noorden. Journalist Willem Bosma interviewt daarin Christine Kouman.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flashmob: Let's go TOPless!

14 juli - Hou je van zon, zee en strand en ben je in voor iets leuks? Kom dan voor onze flashmob op woensdag 19 juli naar Zandvoort. Om stipt 14.00 uur trekken we daar onze bikinitopjes uit!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Burgerinitiatief voor NFN een brug te ver

11 juli - Deze week startte Thomas Lundy een petitie voor afschaffing van de wet op naaktrecreatie ten gunste van een algemeen recht op bloot zijn. Voor NFN komt deze stap iets te vroeg.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×