Strandbad Nuenen gesloten

Nieuws

20 maart 2017 -

M.i.v. het badseizoen 2017 kunnen naaktrecreanten helaas niet meer terecht in het Laco Strandbad Nuenen. “We zijn het strandbad opnieuw aan het inrichten”, zegt manager Rutger Maters. Hij ziet geen mogelijkheden om elders op het terrein een naaktstrand te creëren. Ook ziet hij geen rol voor NFN om het tij te keren. ”We richten ons meer op ouders met kinderen en willen ook meer horeca en outdoor-activiteiten aantrekken. Op dit moment zijn we in onderhandeling met verschillende partijen voor de exploitatie van het voormalig naaktstrand.” Het spijt hem voor de “kleine groep van vaste bezoekers”. Mensen die al een abonnement voor het komend seizoen hadden aangeschaft, krijgen hun geld terug.

Sinds 2009 is dit de derde keer dat een commerciële exploitant in deze regio een naaktstrand afstoot. Het is vaak niet eens dat er te weinig animo voor een naaktstrand is. Met name het E3-Strand in Eersel werd goed bezocht. Het is meer dat er (in zijn algemeenheid) minder animo is om een dag aan het strand door te brengen. Door deze verandering in het recreatiepatroon zien exploitanten zich genoodzaakt hun aanbod te wijzigen om een groter en jonger publiek aan te spreken. En hiervoor moeten de rustigere plekken (dus ook naaktstranden) in deze recreatiegebieden helaas wijken.

Nieuws

Picknick Delftse Hout

15 mei - Op 12 mei organiseerde NFN een ‘American’ picknick om alle betrokkenen te bedanken voor hun inzet bij de zaak Delftse Hout en om het goede resultaat te vieren.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Zilverstrand Almere in 2018 weer open voor naaktrecreanten!

11 mei - Tot die tijd kan je terecht op het Almeerderstrand. NFN is verheugd over gang van zaken tot nu toe.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Beachclub naast naaktstrand Hilgelo

04 mei - Zoals het er nu uitziet krijgt het naaktstrand in Hilgelo 'buren'. Er zijn vergaande plannen voor de aanleg van een beachclub naast het naaktstrand.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×