Swimfun Joure geeft vervolg aan naaktzwemmen

Nieuws

20 december 2018 -

Goed nieuws: Swimfun Joure in Friesland heeft besloten een vervolg te geven aan het blootzwemmen. Op zondag 16 december kon er voor het eerst naakt worden gezwommen in dit prachtig vernieuwde zwemparadijs. Het was een groot succes!

Dankzij de grote opkomst - van meer dan 80 bezoekers - gaat Swimfun Joure in januari en februari opnieuw open voor blootzwemmers. Ook heb je dan iets langer de tijd om gebruik te maken van de glijbanen en de hoge golven van het golfslagbad. Baantjes trekken mag natuurlijk ook…  

De nieuwe tijdstippen voor het naaktzwemmen:

  • Zondag 13 januari van 19:00 tot 20:30 uur.  
  • Zondag 3 februari van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Zondag 3 maart van 19:00 tot 20:30 uur.
  • Zondag 31 maart van 19:00 tot 20:30 uur.

Als er ook tijdens deze zwemavonden voldoende animo is, wordt het blootzwemmen structureel opgenomen in de winterplanning.

Kijk voor meer informatie over het zwembad op de website van Swimfun in Joure

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×