Veel media-aandacht voor lancering Bloot! magazine

Nieuws

5 oktober 2017 -

Op 4 okt. werd in HOOG VUUR in Amersfoort het magazine Bloot! aan de pers gepresenteerd. Dat leverde veel leuke media-aandacht op! Zowel RTL Boulevard als Powned waren aanwezig om Koert-Jan de Bruijn (de BN'er die met de billen bloot op de cover van het magazine staat!) en Christine Kouman (directeur NFN/BlootGewoon!) te interviewen.

Bekijk hier de items in Powned en RTL Boulevard

Het tijdschrift is gemaakt voor mensen die graag in hun blootje ontspannen. Daar zijn er in Nederland zo’n 2 miljoen van. Inspireren, ervaren en tot jezelf komen is waar de belangenbehartiger van blootrecreanten Bloot!voor heeft gemaakt. En bijdragen aan een Nederland waarin bloot gewoon is. Vanaf 6 oktober is het publiekstijdschrift bij ruim 2.800 verkooppunten te verkrijgen; bij Bruna, Ako, Jumbo, Plus, Coop, Boni, Read shop, Primera, Cigo, Dekamarkt, Emte, Hoogvliet, Spar, Vivant, Libris en diverse andere boekhandels. Vanaf 3 november ook bij Albert Heijn in de schappen!

Gezocht

Gezocht: hoofd- en eindredacteur UIT!

16 oktober - In verband met een zwangerschapsverlof, zijn we per medio december op zoek naar een hoofd- en eindredacteur UIT!

Lees dit bericht
Persbericht

Bloot zwemmen in Apeldoorn en Deventer

11 oktober - Liefhebbers opgelet! Zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn en het Borgelerbad in Deventer openen deze herfst hun deuren voor iedereen die bloot wil zwemmen.

Lees dit persbericht
Nieuws

Nieuwe website BlootGewoon! live

04 oktober - De nieuwe website van BlootGewoon! Merk van NFN is live! Kijk snel op www.blootgewoon.nu

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×