Voorstel opheffen naaktstrand Meerwijck naar gemeenteraad Hoogezand-Sappemeer

Nieuws

11 mei 2015 -

Op maandag 18 mei a.s. vergadert de gemeenteraad van Hoogezand-Sappemeer over de voorgenomen maatregel tot sluiting van het naaktstrand in Meerwijck.

NFN zal in deze opiniërende vergadering de raadsleden toespreken en vooral de juridische achtergronden en gevolgen van opheffing van het naaktstand benadrukken.Uiteraard heeft NFN de gemeenteraadsleden ook schriftelijk geïnformeerd over haar standpunt .

Op 1 juni neemt de gemeente een definitief besluit. Wij houden je op de hoogte. Bezoeker van het naaktstrand en niet eens met sluiting? Neem contact op via info@nfn.nl.

Reactie NFN op voorstel opheffen naaktstrand Meerwijck (pdf)

Zie ook:
- Berend Botje niet meer bloot op het strand?

Nieuws

Moet Goed Af plaatsmaken voor een woonwijk?

11 december - De komende feestdagen zullen voor de leden van naturistenvereniging Goed Af minder feestelijk worden. Waarschijnlijk moet hun terrein wijken voor de nieuwe woonwijk 'Amstelwijck'.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blootzwemdag Tikibad trending op Nederlandse social media

05 december - Op 16 december organiseert Natuurlijk! NFN voor het tiende achtereenvolgende jaar een blootzwemdag in het Tikibad. Voor het eerst levert dit extreem veel media-aandacht op!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Naaktzwemmen bij Swimfun in Joure

05 december - NFN is verheugd dat dankzij dit initiatief er nu ook mogelijkheid tot blootzwemmen is in de provincie Friesland. En bij voldoende belangstelling is er kans op herhaling! Woon je in

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×