Wat doen wij met je persoonsgegevens?

Nieuws

24 mei 2018 -

Morgen gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in.

Deze wet heeft tot doel om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. De wet geldt voor de hele Europese Unie. Organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten duidelijk maken welke persoonsgegevens zij gebruiken en voor welke doeleinden. Ook moeten zij persoonsgegevens zo goed mogelijk afschermen en mensen wijzen op hun rechten. Sta jij bij ons geregistreerd?

Lees dan hier onze vernieuwde privacy policy!

Nieuws

Camping Natukreek sluit deuren

16 augustus - Camping Natukreek in Zwartewaal heeft nieuwe eigenaren. De camping gaat verder onder een andere naam en is niet langer naturistisch.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Flevo-Natuur loopt voor KiKa!

01 augustus - Op vrijdag 3 augustus organiseert Flevo-Natuur een ”Flevo loopt voor KIKA”-dag. Zo hopen ze weer veel geld op te halen voor de stichting Kinderen Kankervrij. Help jij ze 'n handje?

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Figureer jij in ons tijdschrift?

31 juli - Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor dinsdag 14 augustus figuranten die...

Lees dit bericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×