Wat doen wij met je persoonsgegevens?

Nieuws

24 mei 2018 -

Morgen gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in.

Deze wet heeft tot doel om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. De wet geldt voor de hele Europese Unie. Organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten duidelijk maken welke persoonsgegevens zij gebruiken en voor welke doeleinden. Ook moeten zij persoonsgegevens zo goed mogelijk afschermen en mensen wijzen op hun rechten. Sta jij bij ons geregistreerd?

Lees dan hier onze vernieuwde privacy policy!

Nieuws

Stel je kandidaat voor de Raad van Afgevaardigden

04 juni - Lijkt het je wat om je in te zetten voor een landelijke belangenorganisatie in een team, waarmee je je betrokkenheid en enthousiasme voor je hobby kan delen? Word afgevaardigde!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Kaartverkoop BlootGewoon! Beachparty van start

01 juni - Het leukste feestje van deze zomer gaat bijna van start! En jij kunt daar bij zijn! Vanaf nu is de kaartverkoop voor de BlootGewoon! Beachparty van start gegaan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Gezellig samenzijn bij NFN Petanque 2018

14 mei - Afgelopen weekend was het jaarlijkse NFN Petanque toernooi op het terrein van Lichtbond Noord: de Mierenhoop in Bunne. Het was een gezellig samenzijn!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×