Wat doen wij met je persoonsgegevens?

Nieuws

24 mei 2018 -

Morgen gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming in.

Deze wet heeft tot doel om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. De wet geldt voor de hele Europese Unie. Organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten duidelijk maken welke persoonsgegevens zij gebruiken en voor welke doeleinden. Ook moeten zij persoonsgegevens zo goed mogelijk afschermen en mensen wijzen op hun rechten. Sta jij bij ons geregistreerd?

Lees dan hier onze vernieuwde privacy policy!

Nieuws

Tweede editie Blootstraatje op de Vakantiebeurs groot succes

15 januari - Afgelopen week stond NFN op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij bevolkten net als vorig jaar het 'Blootstraatje' samen met een tiental buitenlandse vakantielocaties.

Lees dit nieuwsitem
Ledeninfo

Ledenpassen 2019

14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.

Lees dit Ledeninfo
Persbericht

Bloot op vakantie? Heel gewoon én passend in vakantietrends 2019!

07 januari - Naaktrecreatie wordt steeds meer een onderwerp waar je gewoon over kunt praten. En het vrije vakantiegevoel past hélemaal bij de vakantietrends voor 2019!

Lees dit persbericht

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×