Wat gewoon is voor de een, is dat voor de ander niet.

Nieuws

6 november 2018 -

Daar ga je dan met je goeie bedoelingen om bloot beter geaccepteerd te krijgen en vooroordelen weg te nemen! Kennelijk is dat wat voor ons heel gewoon is, het voor heel veel andere mensen toch (nog) niet. Reden te meer om onze voelsprieten uit te blijven steken en te leren van alle feedback die we krijgen. Wij weten: als je eenmaal ‘bloot’ ervaren hebt, wil je meestal niet meer terug. En dat is een boodschap die de moeite waard blijft om te delen!

Lees dit artikel verder op www.blootgewoon.nl

Nieuws

Sneek in verweer tegen blootlopers buiten naaktstrand

13 november - Ondanks maatregelen vorig jaar waren er deze zomer opnieuw klachten over het officiële naaktstrand in Sneek. De gemeente Súdwest-Fryslân en NFN namen samen extra maatregelen.

Lees dit nieuwsitem
Gezocht

Figuranten gezocht!

08 november - Het tv programma ‘Holland van Boven’ van SBS6 vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Ze ontmoeten mensen en vertellen wat Nederland biedt.

Lees dit bericht
Nieuws

Temperatuur in het Tikibad

29 oktober - Ook dit jaar is er weer veel interesse voor de blote zwemdag op 16 december in het Tikibad. Dit evenement, dat exclusief toegankelijk is voor NFN-leden kan ieder jaar weer...

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×