Nieuws

Het laatste nieuws & actualiteiten

Nieuws

Figureer jij in ons tijdschrift?
Begin juni komt de volgende editie van ons tijdschrift Bloot! weer uit. Lijkt het jou leuk om te figureren of mee te werken aan een interview? Lees snel de oproepen. 
Lees dit nieuwsitem

Oproep: Kek Mama zoekt moeders met jong gezin
11 maart - Tijdschrift Kek mama is op zoek naar jou voor een mooi, inspirerend artikel.
Lees dit nieuwsitem

Is je e-mailadres al bij ons bekend?
28 februari - Geen belangrijke meldingen van NFN missen? Geef je e-mailadres dan aan ons door. 
E-mailadres doorgeven

Wat doet NFN?
21 februari - Ben je lid van een naturistenverenining en vraag je je af wat NFN Open en Bloot dan voor jou en jullie vereninging betekent? Je leest het in dit artikel.
Lees dit nieuwsitem

‘Ik durf het bijna niet te vragen’
19 februariVanavond wordt naaktrecreatie belicht als één van de onderwerpen in het tv programma ‘Ik durf het bijna niet te vragen’. NFN heeft ervoor gekozen om niet aan dit tv programma mee te werken. Je leest hier waarom. 
Lees dit nieuwsitem

Bezoekers moeten weg naar nieuwe Zilverstrand nog vinden
13 februari - Vorig jaar werd het Zilverstrand in Almere heropend. Het strand heeft een open en ruime inrichting, maar de bezoekers moeten de weg naar dit naaktstrand nog vinden.
Lees dit nieuwsitem

Maak kennis met de merken van NFN
23 januari - Er gebeurt van alles bij NFN. Nadat we vorig jaar het merk BlootGewoon! lanceerden, is er nu Natuurlijk! NFN. Hiermee doen we recht aan de verschillende wensen die mensen hebben.
Lees dit nieuwsitem

Wereldgids 2019 nu in onze webshop!
22 januari - De allernieuwste Wereldgids 2019 van 'La Vie au Soleil' is vanaf NU verkrijgbaar in onze webshop! In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 blootbestemmingen!
Lees dit nieuwsitem

Ledenpassen 2019
14 januari - Op dit moment wordt er bij de drukkerij hard gewerkt aan de ledenpassen van 2019. je nieuwe ledenpas ligt uiterlijk eind januari bij je in de brievenbus.
Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×