Figureer jij in ons tijdschrift?

Gezocht

11 maart 2019 -

Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor donderdag 28 maart en 29 maart figuranten die zich op een groepsfoto willen laten fotograferen.

Het gaat om een geënsceneerde foto op het strand, die dient om op een speelse manier te laten zien dat naaktrecreanten heel gewone mensen zijn, en niet de ‘geitenwollensokkentypes’ die de media er helaas vaak weten uit te plukken. Je wordt met enkele anderen in je gewone kleren gefotografeerd. Daarnaast zal een journalist je vragen wat jij zo relaxt vindt aan bloot recreëren. Er zullen ook mensen op de foto staan die juist geen naaktrecreant zijn. Ook naar deze mensen zijn we op zoek. Dus ken jij mensen die niets met naaktrecreatie hebben, willen vertellen waarom en die gekleed op de foto willen in ons mooie magazine? Laat het ons weten!

Je krijgt voor je deelname een VVV Cadeaubon t.w.v. 20 euro en reiskosten worden vergoed. Om te zorgen dat we met goed weer kunnen fotograferen, plannen we twee dagen: donderdag 28 en vrijdag 29 maart. Als het donderdag goed weer blijkt te zijn, dan gaat de shoot op vrijdag niet door. We laten je op dindag 26 maart weten welke dag het wordt. De shoot vindt rond 10.30 uur plaats, dus het is belangrijk dat je dan op het strand (omgeving Zandvoort/Velsen) kunt zijn. Alle benodigde informatie krijg je uiteraard van tevoren. Meedoen? Je kunt je aanmelden door een foto van jezelf te mailen aan redactie@nfn.nl. Vermeld hierbij ook je leeftijd en je woonplaats.

Nieuws

E-mailadres doorgeven

28 februari - Via e-mail stelt NFN je het snelst op de hoogte van actuele ledeninformatie. Is je e-mailadres nog niet bij ons bekend? Geef ‘m dan door. Zo mis je geen belangrijke meldingen.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

NFN op sociale media

19 februari - NFN maakt gebruik van social media om je te inspireren en informeren. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en Twitter.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Ik durf het bijna niet te vragen

19 februari - Vanavond wordt naaktrecreatie belicht in het tv programma ‘Ik durf het bijna niet te vragen’. Wij hebben ervoor gekozen om hier niet aan mee te werken. Je leest hier waarom.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×