Gezocht: regelmatige bezoekers Oeverbos Vlaardingen

Gezocht

28 juli 2016 -

NFN ontving recentelijk een melding van seksuele overlast in het Oeverbos in Vlaardingen. Ook op andere websites is er sprake van regelmatige seksuele activiteiten in dit gebied. NFN heeft hier daarom onmiddellijk melding van gedaan bij de gemeente. Om een beter beeld te krijgen komen wij graag in contact met vaste bezoekers die ons hier meer over kunnen vertellen en mogelijk willen meedenken in het zoeken naar mogelijke oplossingen. Betrokken bezoekers kunnen reageren via strand@nfn.nl.

Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

07 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was het onze directeur Christine Kouman!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×