Gezocht: regelmatige bezoekers Oeverbos Vlaardingen

Gezocht

28 juli 2016 -

NFN ontving recentelijk een melding van seksuele overlast in het Oeverbos in Vlaardingen. Ook op andere websites is er sprake van regelmatige seksuele activiteiten in dit gebied. NFN heeft hier daarom onmiddellijk melding van gedaan bij de gemeente. Om een beter beeld te krijgen komen wij graag in contact met vaste bezoekers die ons hier meer over kunnen vertellen en mogelijk willen meedenken in het zoeken naar mogelijke oplossingen. Betrokken bezoekers kunnen reageren via strand@nfn.nl.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem