Help mee om prettig bloot te blijven zonnen in Vuren

Gezocht

1 juni 2016 -

Vaste bezoekers houden het naaktstrand schoon en zetten zich in om de goede sfeer te bewaren. M.i.v. 2016 is er behoefte aan meer vrijwilligers die zich samen sterk willen maken om deze fraaie plek voor naaktrecreatie te blijven behouden. NFN brengt deze mensen met elkaar in verbinding en ondersteunt ze d.m.v. adviezen. Wil je dit strand ook in de toekomst kunnen blijven bezoeken en vind je het leuk om je samen met andere vaste bezoekers hiervoor in te zetten, meld je dan aan via strand@nfn.nl.

In 2014 was er enige onrust over de status van dit naaktstrand. Mede dankzij NFN is er toen meer duidelijkheid gekomen. Gebiedseigenaar Staatsbosbeheer heeft geen bezwaar tegen naaktrecreatie (in tegenstelling tot de gemeente) en staat dit toe. Maar vanwege de politieke verhoudingen blijft naaktrecreatie een gevoelig punt.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem