Blootzwemdag in Golfbad Oss

Ledeninfo

4 september 2015 -

Op zaterdag 7 november is Golfbad Oss exclusief voor NFN-leden geopend! Dat betekent lekker dollen en dobberen in het golfslagbad, luieren in de Turkse stoomcabine en het bubbelbad, en jezelf op een drankje of ijsje trakteren in het restaurant.

Natuurlijk zijn er ook nog de glijbanen ‘No Limit’ en ‘Dark Surprise’ die je absoluut even geprobeerd moet hebben, en voor de kleintjes is er het kleurige Berenbad waar ze urenlang veilig in het water kunnen spelen. Golfbad Oss heeft namelijk het grootste peuterzwemgedeelte van Europa!

Kaartverkoop
Kaarten voor dit evenement kosten € 7,50 per persoon. Ze zijn niet meer in de voorverkoop te bestellen, maar e kunt aan de deur gewoon nog kaarten kopen. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen.

Voorwaarden
Aan de deur zal om je NFN-ledenpas worden gevraagd. Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein. Mogelijk is er namens NFN een fotograaf aanwezig.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem