Vergadering Federatieraad d.d. 14 november jl.

Ledeninfo

20 november 2015 -

Op zaterdag 14 november jl. vond de halfjaarlijkse vergadering van de Federatieraad plaats in Amersfoort. Ruim 20 verenigingen, de Afgevaardigden en vrijwel alle medewerkers van het NFN-kantoor waren hierbij aanwezig.

Alle ogen waren natuurlijk gericht op Christine Kouman, die als nieuwe directeur de plannen van NFN voor 2016 presenteerde. De focus ligt vooral op het vergroten van de zichtbaarheid van de organisatie. NFN moet zich meer laten zien en zich naar buiten toe opvallender en krachtiger presenteren. Belangrijk hierbij is dat alle afdelingen van het NFN-kantoor, commissies, verenigingen, Afgevaardigden en de Federatieraad meer met elkaar gaan samenwerken.

Een ander speerpunt is het bedienen van de verschillende klantgroepen. Het komende jaar zal NFN haar producten en diensten (en dus ook haar communicatie) hierop afstemmen. Om meer feeling te krijgen met de wensen en behoeften van klanten, leden en andere geïnteresseerden wordt een klantenpanel opgezet.

Tijdens de vergadering werden 3 nieuwe leden van de Financiële Commissie officieel aangesteld en werd de begroting voor 2016 goedgekeurd.

De volgende vergadering staat gepland op 21 mei 2016.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem