Bezorging magazine Bloot #4

Nieuws

18 juni 2019 -

Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek. We hebben begrepen dat er deze week nog magazines bij onze leden in de bus vallen. Als je het magazine nog niet ontvangen hebt hoef je dat op dit moment niet te melden. Als je op 26 juni het magazine nog steeds niet ontvangen hebt, vragen we je een e-mail met je adresgegevens te sturen naar info@nfn.nl. Wij sturen je dan het magazine alsnog toe. 

Hartelijk bedankt voor je begrip.  

Je kunt hier vast het inkijkexemplaar bekijken: www.blootgewoon.nl/bloot 

Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Geïnterviewde in Bloot! Magazine

17 juni -

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×