Bijna de Mans Lejeune Award 2014 gewonnen

Nieuws

5 november 2014 -

NFN is net niet de winnaar geworden van de Mans Lejeune Award 2014. Deze prijs voor excellente teams van verenigingsprofessionals en bestuurders werd gisteren uitgereikt aan Thuiswinkel.org.

Een citaat uit het juryrapport: “Vanuit een sterk levensbeschouwelijke traditie is de NFN erin geslaagd de generatiekloof te overwinnen en de stap te zetten naar een bredere doelgroep in een veranderde samenleving. De organisatie weet zich op een geheel nieuwe wijze te profileren en positioneren en heeft lef getoond door met een geheel eigentijdse aanpak het verouderde imago van zich af te schudden teneinde een nieuwe generatie aan zich te binden.”

Directeur Henk Jan Kamerbeek is blij met de nominatie: “NFN heeft de draai naar deze tijd gemaakt zoals de jury zei en we vinden het geweldig dat dit onderkend wordt.  Om ook voor nieuwe doelgroepen iets te betekenen is spannend en uitdagend. Zeker als dat lukt met betrokken collega’s, ons bestuur, verenigingen, commissieleden, en de afgevaardigden die onze huidige achterban vertegenwoordigen. Samen stappen we zo over onze schaduw. Dat gaat niet altijd van een leien dakje, maar we zetten wel mooie stappen met elkaar.”

Op de foto een aantal genomineerden, Henk Jan staat vooraan, 4e van links.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem