Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

Nieuws

6 juni 2019 -

Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh. Je kunt weer bloot in de sauna op alle dagen van de week, behalve op woensdag en zaterdag. Tijdens een goede bijeenkomst kregen NFN en vaste bezoekers van het (nieuwe) management te horen dat de eerdere openingsstelling tot veel onduidelijkheid leidde. Bloot en gekleed op verschillende dagen/dagdelen was niet alleen onduidelijk voor saunabezoekers, maar ook voor het personeel. Daarom is de sauna weer vijf dagen open voor de bloteriken en twee dagen voor bezoekers in badkleding. In september bekijken we de situatie opnieuw.

Tot begin 2018 was de sauna uitsluitend geopend voor blote bezoekers. In een poging meer bezoekers naar de sauna te trekken kondigde het sportcomplex in februari aan de openstelling voor blote saunagangers terug te draaien naar twee ochtenden per week. Dit druist natuurlijk in tegen alles waar NFN Open en Bloot voor staat en bovendien bezoeken nogal wat NFN-leden het sportcomplex. Daarom nam NFN (met vaste bezoekers) het voortouw om het zwembad op andere gedachten te brengen. Dit leidde tot weliswaar ruimere openingstijden voor naaktrecreanten, maar het bleef behelpen. En blijkbaar was het zwembad zelf ook niet tevreden. Het resultaat is dus dat je de hele week, m.u.v. woensdag en zaterdag, weer bloot in de sauna kunt relaxen.

Het begon allemaal zo.

Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

07 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was het onze directeur Christine Kouman!

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis

18 april - Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×