Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

Nieuws

7 mei 2019 -

In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Welke boodschap willen zij graag delen met iedereen? Vandaag was Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot optimist van de dag!

Hier lees je het betoog van Christine:
''Er zijn twee miljoen Nederlanders die zo nu en dan heerlijk zonder kleding relaxen, zonnen, zwemmen of op vakantie gaan. Helaas komt nog niet iedereen eerlijk uit voor zijn keuze om bloot te recreëren. En dat is zonde! Bij NFN Open & Bloot zetten we ons daarom iedere dag in voor de maatschappelijke acceptatie van bloot. Wij delen kennis en verstrekken informatie over bloot recreëren aan ruim 58.000 leden en ieder ander die hierin geïnteresseerd is. Bloot recreëren gaat niet over seks of perfecte lijven. Maar over je eigen keuzes maken en respect hebben voor jezelf en voor anderen. Want iedereen is verschillend. Bloot mag, maar het hoeft niet. Bloot recreëren geeft je een heerlijk vrij gevoel! We raden iedereen aan dit zelf eens te ervaren op één van de ruim 500 plekken voor naaktrecreatie in Nederland. Onze droom? Wij hopen als belangenbehartiger uiteindelijk overbodig te worden in een Nederland waarin bloot net zo normaal is als elke andere recreatievorm.''

Terugluisteren
Klik hier om te luisteren. Vanaf 25:55 hoor je het inspirerende verhaal én betoog van Christine.

Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Geïnterviewde in Bloot! Magazine

17 juni -

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×