Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

Nieuws

7 mei 2019 -

In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Welke boodschap willen zij graag delen met iedereen? Vandaag was Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot optimist van de dag!

Hier lees je het betoog van Christine:
''Er zijn twee miljoen Nederlanders die zo nu en dan heerlijk zonder kleding relaxen, zonnen, zwemmen of op vakantie gaan. Helaas komt nog niet iedereen eerlijk uit voor zijn keuze om bloot te recreëren. En dat is zonde! Bij NFN Open & Bloot zetten we ons daarom iedere dag in voor de maatschappelijke acceptatie van bloot. Wij delen kennis en verstrekken informatie over bloot recreëren aan ruim 58.000 leden en ieder ander die hierin geïnteresseerd is. Bloot recreëren gaat niet over seks of perfecte lijven. Maar over je eigen keuzes maken en respect hebben voor jezelf en voor anderen. Want iedereen is verschillend. Bloot mag, maar het hoeft niet. Bloot recreëren geeft je een heerlijk vrij gevoel! We raden iedereen aan dit zelf eens te ervaren op één van de ruim 500 plekken voor naaktrecreatie in Nederland. Onze droom? Wij hopen als belangenbehartiger uiteindelijk overbodig te worden in een Nederland waarin bloot net zo normaal is als elke andere recreatievorm.''

Terugluisteren
Klik hier om te luisteren. Vanaf 25:55 hoor je het inspirerende verhaal én betoog van Christine.

Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis

18 april - Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Marktonderzoek via Motivaction

28 maart - NFN Open & Bloot voert in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een markt- en imago-onderzoek uit.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×