Clubhuis De Grens afgebrand

Nieuws

17 maart 2014 -

In de nacht van 12 op 13 maart is de kantine en ontvangstruimte van naturistenvereniging De Grens afgebrand. Ook een gedeelte van het sanitair ging in vlammen op.

Op het moment van de brand was er niemand op de Parelmoer - zoals het verenigingsterrein heet - aanwezig. Het vuur werd door de politie opgemerkt, waarna de brandweer direct werd gebeld en ook enkele leden op de hoogte werden gesteld.

Parelmoer zou op 1 april opengaan voor kampeerders en het clubhuis was al helemaal opgeknapt voor het nieuwe seizoen. De camping zal in het seizoen gewoon voor gasten geopend zijn: er voldoende (geïmproviseerde) faciliteiten om gasten een prettig verblijf te kunnen bieden. Een nieuw clubhuis en sanitair zal voor het seizoen van 2015 gereed zijn.

NFN is blij dat er geen personen gewond zijn geraakt bij de brand en hoopt dat de vereniging spoedig weer over een nieuw clubhuis beschikt.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem