Duidelijkere borden op naaktstrand Velsen

Nieuws

20 augustus 2014 -

Er komt meer duidelijkheid op het naaktstrand in Velsen, belooft de gemeente. De huidige informatie op de borden doet naturisten twijfelen of ze er wel uit de kleren mogen. Daarom bood enige tijd geleden NFN haar eigen borden aan.

De gemeente heeft daar nu vriendelijk voor bedankt en wil zelf beter communiceren over wel of niet naakt recreëren. Zij gaan op advies van NFN het naaktstrand in Velsen vermelden op de gemeentelijke website én nieuwe en duidelijkere borden plaatsen. NFN houdt de vinger aan de pols.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem