Eerste keurmerk 'Prettig bloot' uitgereikt aan Goed Af

Nieuws

30 augustus 2011 -

Op 13 juli 2011 is op feestelijke wijze het Keurmerk ‘prettig bloot’ uitgereikt aan naturistenvereniging Goed Af. Het Keurmerk ‘prettig bloot’ is een door de NFN goedgekeurde indicatie voor terreinen waar je ‘prettig bloot’ kunt recreëren. De Dordtse vereniging mag haar terrein De Ammoniet als eerste naturistenterrein in Nederland met het keurmerk sieren.

ATOS RTV-verslaggever Ronald Roël was erbij en interviewde NFN-bestuursvoorzitter Henk Smeeman en de voorzitter van de vereniging Goed Af in Dordrecht, Frans van Doorn.

Beluister de uitzending van verslaggever Ronald Roël over de uitreiking van het keurmerk (30 augustus).

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem