"Engeland moet naturisme in het openbaar toestaan"

Nieuws

1 januari 0001 -

"Het nieuws dat openbare naaktheid is gelegaliseerd in München is goed om te horen. De naturisten krijgen een openbare plek en dat is goed," zo zegt Andrew Welch in een opiniestuk in The Independent. "Ook Engeland zou naturisme in het openbaar moeten toestaan."

Het opiniestuk gaat in op de Engelse Victioriaanse cultuur die bekendstaat om haar preutsheid. En dat terwijl er volgens de laatste onderzoeken meer dan 4 miljoen naaktrecreanten wonen. Lees het hele opiniestuk over naturisme in Engeland hier.

Lees het volledige artikel.

Foto: The Independent.

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem