Feiten & Fabels (SBS6) over naaktrecreatie

Nieuws

15 december 2013 -

In het SBS6-programma Feiten & Fabels gaat presentatrice Aukje van Ginneken op zoek naar het waarheidsgehalte achter de meest uiteenlopende verhalen. Per aflevering komt er één bepaald thema voorbij.

In deze aflevering onderzoekt ze levensstijlen en dus ook naturisme en naaktrecreatie. Maaike Brugman en Henk Jan Kamerbeek van NFN reageren op door de redactie verzamelde feiten en wat fabels over naturisme en naaktrecreatie.

Heb je de uitzending gemist? Bekijk het gedeelte van Feiten & Fabels met de NFN-medewerkers Maaike Brugman en Henk Jan Kamerbeek.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem