Foutje bij bezorging UIT!

Nieuws

21 maart 2019 -

UIT! net ontvangen? Dan is je misschien al opgevallen dat de cover deze keer goed te zien was. Waar er normaal gesproken een bijlage op de cover wordt gelegd, is deze nu per ongeluk ónder de cover terechtgekomen. We weten dat sommigen van onze leden het vervelend vinden om ons tijdschrift zo open en bloot te ontvangen en bieden namens de drukker graag excuses aan. De drukker heeft ons op het hart gedrukt dat het tijdschrift volgende keer weer discreet zal worden bezorgd.

Dubbel gekregen?
Ook is er deze keer iets misgegaan in het samenvoegen van de ledenadministratie tussen NFN en enkele verenigingen bij het produceren van de adreslabels. Daardoor hebben sommige mensen UIT! wel 2x of 3x ontvangen. Jij ook? Stuur dan alsjeblieft een mailtje (info@nfn.nl) met je adres (postcode en huisnummer) en hoe vaak je hem hebt gehad. Dan zorgen we dat het volgende keer in ieder geval niet meer gebeurt. Wellicht kun je deze keer iemand anders blij maken met het extra exemplaar!

Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

07 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was het onze directeur Christine Kouman!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×