Foutje bij bezorging UIT!

Nieuws

21 maart 2019 -

UIT! net ontvangen? Dan is je misschien al opgevallen dat de cover deze keer goed te zien was. Waar er normaal gesproken een bijlage op de cover wordt gelegd, is deze nu per ongeluk ónder de cover terechtgekomen. We weten dat sommigen van onze leden het vervelend vinden om ons tijdschrift zo open en bloot te ontvangen en bieden namens de drukker graag excuses aan. De drukker heeft ons op het hart gedrukt dat het tijdschrift volgende keer weer discreet zal worden bezorgd.

Dubbel gekregen?
Ook is er deze keer iets misgegaan in het samenvoegen van de ledenadministratie tussen NFN en enkele verenigingen bij het produceren van de adreslabels. Daardoor hebben sommige mensen UIT! wel 2x of 3x ontvangen. Jij ook? Stuur dan alsjeblieft een mailtje (info@nfn.nl) met je adres (postcode en huisnummer) en hoe vaak je hem hebt gehad. Dan zorgen we dat het volgende keer in ieder geval niet meer gebeurt. Wellicht kun je deze keer iemand anders blij maken met het extra exemplaar!

Nieuws

Frituurwolken pakken zich samen boven naturistenterrein Hellevoetsluis

18 april - Gemeente Hellevoetsluis wil voor patatfabriek Farm Frites een nieuwe weg aanleggen. Deze gaat rakelings langs het verenigingsterrein De Brongaard of snijdt er zelfs een stuk af.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Marktonderzoek via Motivaction

28 maart - NFN Open & Bloot voert in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een markt- en imago-onderzoek uit.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

E-mailadres doorgeven

28 februari - Via e-mail stelt NFN je het snelst op de hoogte van actuele ledeninformatie. Is je e-mailadres nog niet bij ons bekend? Geef ‘m dan door. Zo mis je geen belangrijke meldingen.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×