Foutje bij bezorging UIT!

Nieuws

21 maart 2019 -

UIT! net ontvangen? Dan is je misschien al opgevallen dat de cover deze keer goed te zien was. Waar er normaal gesproken een bijlage op de cover wordt gelegd, is deze nu per ongeluk ónder de cover terechtgekomen. We weten dat sommigen van onze leden het vervelend vinden om ons tijdschrift zo open en bloot te ontvangen en bieden namens de drukker graag excuses aan. De drukker heeft ons op het hart gedrukt dat het tijdschrift volgende keer weer discreet zal worden bezorgd.

Dubbel gekregen?
Ook is er deze keer iets misgegaan in het samenvoegen van de ledenadministratie tussen NFN en enkele verenigingen bij het produceren van de adreslabels. Daardoor hebben sommige mensen UIT! wel 2x of 3x ontvangen. Jij ook? Stuur dan alsjeblieft een mailtje (info@nfn.nl) met je adres (postcode en huisnummer) en hoe vaak je hem hebt gehad. Dan zorgen we dat het volgende keer in ieder geval niet meer gebeurt. Wellicht kun je deze keer iemand anders blij maken met het extra exemplaar!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem