Geïnterviewde in Bloot! Magazine

Nieuws

17 juni 2019 -

Ondanks onze zorgvuldige research voorafgaand aan onze artikelen, hebben wij moeten vaststellen dat één van de geïnterviewden in Bloot! Magazine tevens werkzaam is in een branche die niet past bij onze doelstelling en de visie van ons magazine. Hadden wij dit eerder geweten, dan hadden wij wellicht hierin andere keuzes gemaakt. Overigens zijn wij ervan overtuigd dat dit verder geen afbreuk doet aan de oprechtheid en de strekking van de betreffende tekst.

Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×