Goede hoop voor naaktstrand Vuren

Nieuws

20 juni 2014 -

Veel onduidelijkheid over het naaktstrandje aan de Waal bij Vuren kan worden voorkomen door de juiste borden te plaatsen. Dat bleek uit het overleg op 17 juni tussen Staatsbosbeheer en NFN over het naaktstrand. Door de speciale strandborden te plaatsen, weten zowel naaktrecreanten, wandelaars als handhavers wat ze precies kunnen verwachten.

Enkele weken geleden kwam deze plek in opspraak door meldingen van overlast. Er was zelfs sprake van verbieden van naaktrecreatie (klik hier voor het nieuwsbericht). Na overleg tussen Staatsbosbeheer en NFN bleek dat er geen principiële bezwaren leven.

De beheerder gaat nu kijken of door het weghalen van begroeiing een meer open strand kan worden gecreëerd. Dat kan overlast voorkomen. Ook is afgesproken dat Staatsbosbeheer en de belangenorganisatie gaan samenwerken in hun communicatie naar de gemeente.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem