Groots dancefestival op naaktstrand Zandvoort

Nieuws

5 september 2017 -

Maximaal 1900 (!) danceliefhebbers kunnen op 10 september (bij slecht weer op 17 september) los op het zuidelijkste gedeelte van het naaktstrand in Zandvoort. Naaktrecreanten die rust en ruimte zoeken (en dat zijn de meesten), kunnen beter een ander naaktstrand in de omgeving bezoeken op die dag. En als je het leuk vindt om in een naaktstrandpaviljoen een drankje te doen en te kijken naar de festivalbezoekers die gekleed over het naaktstrand af en aan lopen naar het festivalterrein, dan kan dat natuurlijk best. Het festival is van 12 tot 23 uur, dus dat betekent de hele dag reuring. Overigens zal de op- en afbouw voorafgaand aan en volgend op het festival ook nog voor de nodige onrust op het naaktstrand zorgen. Het festivalterrein is namelijk uitsluitend via het strand te bereiken.

Het Zandvoortse college heeft op 1 september een vergunning afgegeven voor het organiseren van het festival Loveland Beach. Het college stelt dat alle (milieu-)wetten worden gerespecteerd en dat de veiligheid door politie en brandweer is gegarandeerd. Bovendien tast het eenmalig karakter van het festival niet de uiteindelijke bestemming (stiltegebied en naaktstrand) aan. Hiermee pareert de burgemeester de eerdere, schriftelijke protesten van NFN, naaktrecreanten en omwonenden.

Overigens heeft de gemeente inmiddels NFN laten weten dat het bezwaarschrift mogelijk niet ontvankelijk wordt verklaard, omdat dit was binnengekomen nog voordat het de vergunning officieel was verleend. Dat krijg je als je pro-actief bent :)! Natuurlijk sturen we het bezwaar graag nog een keer op.

 

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem