Het naaktzwemseizoen begint weer!

Nieuws

20 augustus 2015 -

Het einde van de zomer is in zicht en dat betekent ook dat het naaktzwemseizoen weer van start gaat. Bij de meeste zwembaden kun je vanaf eind september al in je blootje terecht.

Kijk voor een overzicht van alle naaktzwemtijden op www.nfn.nl/locaties > en selecteer zwembaden. Dan komt er een lijst met 47 zwemmogelijkheden.

Naaktzwemmen kan nu ook in hartje Tilburg. Sportcomplex Drieburcht > stelt van november 2015 t/m februari 2016 het Therapiebad op woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur beschikbaar voor naaktzwemmen. Dit bad is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem