Hoe gaat het met jouw HipDips???

Nieuws

29 juni 2017 -

Veel vrouwen hebben wel iets aan te merken op hun lichaam. En flubbertje te veel hier, een grammetje te veel daar. In de (social) media zien we al jaren de 'perfecte' lichamen van fotomodellen en actrices. Maar hoe perfect zijn ze echt, als we de photoshop bewerking achterwege laten? En wat is perfect? Is een 'thigh gap' -de ruimte tussen die valt tussen de bovenbenen als je met je voeten naast elkaar staat- nou echt een schoonheidsideaal? En de six pack (geen bier), de 'ab crack' en 'ribcage bragging'? We gaan het niet eens uitleggen, maar waar gaat het over?

Dit dachten ook de bedenkers van #HipDips. Dit is een nieuwe trend op Instagram die vrouwen stimuleert om van hun eigen lichaam te houden. Hoe dat er ook uit ziet. #HipDips is een tegenreactie op trends die je steeds meer ziet op social media en wil bereiken dat vrouwen zichzelf accepteren en dat anderen dat ook doen. Het gaat om het omarmen van je rondingen en tevreden zijn met je lichaam. Een van de voorbeelden op dit gebied is momenteel de hip dip. De hip dip is simpelweg het kleine deukje onder het heupbot. Veel vrouwen met hip dips denken dat ze dikke dijen hebben, terwijl het gewoon de natuurlijke vorm van het lichaam is.

Wij juichen dit initiatief toe! Iedereen is 'gewoon' wie hij/zij is, accepteer jezelf, je bent goed zoals je bent en voel je vrij.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem