Honderden blije gezichten tijdens naaktzwemdag in het Tikibad

Nieuws

14 december 2017 -

De naaktzwemdag in het Tikibad is dit jaar door meer dan 500 bezoekers bezocht. Zondag 10 december opende het tropische zwemparadijs in Wassenaar haar deuren exclusief voor NFN-leden.

Buiten heerst Koning Winter, binnen waan je je in tropische sferen! Dat sprak menigeen tot de verbeelding. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas had de mogelijkheid vooraf online tickets te kopen, verspreidt over drie tijdslots. Zo kon de drukte evenredig verdeeld worden over de middag, zodat iedere bezoeker lekker kon ravotten, roetsjen en spetteren. Verrassend veel leden grepen de naaktzwemdag in het Tikibad aan om een familielid of vriend(in) als introducé kennis te laten maken met het naaktzwemmen. De reacties waren vrijwel allemaal enthousiast, al had het water voor sommigen nog íetsje warmer mogen zijn.

Arctisch in plaats van tropisch

Aangezien een evenement als de naaktzwemdag al vroeg van tevoren wordt gepland, is het haast niet mogelijk in te spelen op externe factoren. Een weeralarm, centimeters sneeuw, op grote schaal gladheid en flinke reisafstanden; de omstandigheden om de naaktzwemdag te bereiken, konden niet slechter zijn. Wij voelen dan ook mee met de ruim 400 bezoekers die de reis niet gewaagd hebben en hun leuke dagje uit, letterlijk in het water zagen vallen. Maar, goed nieuws: aan deze bezoekers biedt het Tikibad een pleister op de wonde. Deze leden en introducées mogen namelijk op vertoon van hun e-ticket voor de naaktzwemdag een andere dag komen spetteren in het Tikibad! Deze aanbieding geldt voor iedereen die een geldig en ongebruikt e-ticket voor de naaktzwemdag heeft en deze vóór 1 februari 2018 inwisselt voor een ander ticket. Met dit nieuwe tickets mogen zij uiterlijk tot en met 23 maart 2018 vier uur lang komen genieten van al het leuks in het Tikibad.

Let wel, dit zal dan een badkleding dag zijn, dus vergeet je zwemkleding niet!

Ben jij één van de pechvogels die afgelopen zondag niet heeft kunnen komen? Mail dan je gegevens én je ongebruikte e-ticket(s) naar info@nfn.nl o.v.v. 'Pechvogel Tikibad' en wij zorgen ervoor dat je alsnog die leuke dag kunt beleven die je verdient!

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem