In je blootje zwemmen in Golfbad Oss

Nieuws

22 oktober 2014 -

Op 14 maart kun jij als lid van NFN genieten van een naaktzwemmiddag en -avond in Golfbad Oss. Natuurlijk is iedereen welkom maar dit zwembad is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen. Er is een groot en afgeschermd gedeelte voor peuters en de wat oudere kinderen kunnen heerlijk van de vele glijbanen af. Kijk naar dit filmpje!

Welke glijbaan kies jij?
Golfbad Oss daagt je uit van de ‘No Limit’ glijbaan af te durven, de diepte in te gaan met de ‘Dark Surprise’ of de maar liefst 60 meter lange glijbaan met lichteffecten af te roetsjen. Of geniet gewoon van de golven, het bubbelbad en de Turkse stoomcabine.

Tickets
Bij Golfbad Oss koop je direct aan de kassa je ticket. Het is alleen voor leden, dus neem je pasje mee.
Entree kost € 7,50 (volwassenen en kinderen). Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein.

Tijden
De naaktzwemmiddag en -avond is van 15.30 tot 21.00 uur op zaterdag 14 maart 2015.

Waar?
Hier vind je de contactgegevens, routebeschrijving en andere informatie over Golfbad Oss.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem