Inspraakavond herinrichting Klinkenbergerplas Oegstgeest

Nieuws

4 november 2015 -

Er is (nog) geen naaktstrand aan de Klinkenbergerplas (bij Oegstgeest), maar komt dat er in de toekomst wel? Tijdens de eerste inspraakavond over de herinrichting van de Klinkenbergerplas hebben NFN en naaktrecreanten het onderwerp in elk geval goed in the picture gezet.

Tijdens een eerste inspraakavond op 3 november gaven de naaktrecreanten aan dat een naaktstrand dicht bij huis zou voorzien in een grote behoefte. Daarnaast passen de waarden die naaktrecreanten aan een gebied hechten uitstekend bij de waarden die ook door veel andere deelnemers worden genoemd: rust zoeken, genieten van de ruimte en de natuur, meer diversiteit in de groenvoorziening, respect voor de natuur en het milieu.

De gemeente Oegstgeest wil in de toekomst dat meer recreanten van deze plas gaan genieten. Er zijn daarom ook al plannen voor een horeca. Maar de gemeente zoekt ook naar meer manieren om het recreatiegebied te gaan gebruiken en wil het gebied hierop herinrichten. Daarom riep zij via een website bewoners op om hun ideeën hierover kenbaar te maken. Dit leidde tot een oproep voor inrichting van een naaktstrand van één van de huidige bezoekers. NFN ondersteunde de oproep via Facebook en Twitter.

Gezocht

Figureer jij in ons tijdschrift?

11 maart - Zien mensen aan jouw kleding af dat je wel eens in je blootje zont? Voor de rubriek 'Zoek de bloterik' in tijdschrift Bloot! zoeken we voor 28 en 29 maart figuranten die...

Lees dit bericht
Nieuws

E-mailadres doorgeven

28 februari - Via e-mail stelt NFN je het snelst op de hoogte van actuele ledeninformatie. Is je e-mailadres nog niet bij ons bekend? Geef ‘m dan door. Zo mis je geen belangrijke meldingen.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

NFN op sociale media

19 februari - NFN maakt gebruik van social media om je te inspireren en informeren. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin en Twitter.

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×