Inspraakavond herinrichting Klinkenbergerplas Oegstgeest

Nieuws

4 november 2015 -

Er is (nog) geen naaktstrand aan de Klinkenbergerplas (bij Oegstgeest), maar komt dat er in de toekomst wel? Tijdens de eerste inspraakavond over de herinrichting van de Klinkenbergerplas hebben NFN en naaktrecreanten het onderwerp in elk geval goed in the picture gezet.

Tijdens een eerste inspraakavond op 3 november gaven de naaktrecreanten aan dat een naaktstrand dicht bij huis zou voorzien in een grote behoefte. Daarnaast passen de waarden die naaktrecreanten aan een gebied hechten uitstekend bij de waarden die ook door veel andere deelnemers worden genoemd: rust zoeken, genieten van de ruimte en de natuur, meer diversiteit in de groenvoorziening, respect voor de natuur en het milieu.

De gemeente Oegstgeest wil in de toekomst dat meer recreanten van deze plas gaan genieten. Er zijn daarom ook al plannen voor een horeca. Maar de gemeente zoekt ook naar meer manieren om het recreatiegebied te gaan gebruiken en wil het gebied hierop herinrichten. Daarom riep zij via een website bewoners op om hun ideeën hierover kenbaar te maken. Dit leidde tot een oproep voor inrichting van een naaktstrand van één van de huidige bezoekers. NFN ondersteunde de oproep via Facebook en Twitter.

Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Geïnterviewde in Bloot! Magazine

17 juni -

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×