Kennismakingsdag Naaktrecreatie NFN-kantoor

Nieuws

30 mei 2017 -

Van 11.00 tot 15.00 uur kun je op het parkeerterrein aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort terecht voor informatie over vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Nog nooit bloot gerecreëerd, maar wel nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om - gekleed! - al je vragen aan ons te stellen. Een hapje en drankje staan voor je klaar.

Aanmelden = goodie bag
Meld je snel aan via marketing@nfn.nl, dan ben je verzekerd van een leuke goodie bag met o.a. ons magazine UIT! en vouchers van leuke Amersfoortse activiteiten. Op vertoon van deze NFN-voucher kun je bij de volgende deelnemers voordelig genieten. Word je deze dag NFN-lid, dan krijg je bovendien een saunavoucher cadeau. 

Nieuws

Corona en NFN Open & Bloot: wat kun je van ons verwachten?

16 maart - Hierbij een iets andere update dan je van ons gewend bent. Je inbox en tijdslijn zullen inmiddels wel volstromen met mededelingen over het coronavirus.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem