La Grande Cosse dreigt textielcamping te worden

Nieuws

30 september 2016 -

De grote, bij Narbonne gelegen naturistencamping La Grande Cosse dreigt te verdwijnen. Vanwege tegenvallende bezoekersaantallen wil de relatief nieuwe eigenaar FranceLoc er vanaf volgend jaar een textielcamping van maken.

De vaste gasten van La Grande Cosse zijn boos. Zij geloven er niets van dat FranceLoc afgelopen zomer alles in het werk zou hebben gesteld om meer naturistische kampeerders naar het terrein te krijgen. Ze hebben een petitie gestart om FranceLoc te overtuigen het terrein open te houden voor naturisten.

Wil jij ook dat La Grande Cosse naturistisch blijft? Onderteken de petitie.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem