Magazine UIT! op de deurmat

Nieuws

21 augustus 2014 -

Skinny dippen in een Schots loch? Ja dat kan. Je leest er meer over in het nieuwste nummer van ons magazine UIT! NFN verkende de naturistische mogelijkheden in Schotland en heeft nu al heimwee.

Ook in dit nummer aandacht voor de tolerantie onder naaktrecreanten. Vier leden spreken zich uit. Over piercings, pubers en tatoeages, wat wordt getolereerd en wat juist niet?

Handig is de uitknipbare wolkenkaart. Je kunt leren het weer in te schatten, wordt het een dagje streeploos bruinen op het strand of toch de plu mee?

Geen lid, maar ben je wel nieuwsgierig en wil je UIT! bestellen? Dat kan hier.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem