Marktonderzoek via Motivaction

Nieuws

28 maart 2019 -

Als belangenbehartiger is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen op het gebied van naaktrecreatie. NFN Open & Bloot voert daarom in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction een markt- en imago-onderzoek uit. Via nieuwsbrieven, social media en e-mail worden leden en niet-leden vanaf eind maart 2019 uitgenodigd om deel te nemen aan dit onderzoek. Motivaction en NFN houden zich strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De antwoorden van de deelnemers blijven te allen tijde anoniem.

Het eerste deel van het onderzoek gaat over het onderwerp bloot ontspannen. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Om een nog beter inzicht in de wensen en behoeften van (potentiële) naaktrecreanten te krijgen zijn we ook benieuwd naar hoe je in het leven staat. Aan het einde van het onderzoek volgt nog een korte test die hierover gaat. Deze test bestaat uit stellingen die gaan over leefsituaties, politiek, religie en maatschappelijke thema’s. Je bent uiteraard helemaal vrij om aan deze test deel te nemen.

 

Nieuws

Blooturen sauna en wellness Optisport Soest fors verruimd

06 juni - Goed nieuws voor fitnessers en zwemmers in Soest e.o.! Sinds maart kunnen jullie weer bijna iedere dag bloot in de sauna en wellness van Sportboulevard De Engh.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Vernieuwd naaktstrand Berendonck eindelijk officieel!

08 mei - Met ingang van het badseizoen 2019 staat naaktrecreatie officieel op de kaart! Het vernieuwde naaktstrand biedt rust en heeft mooi uitzicht over de plas.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Christine Kouman Optimist van de dag bij EenVandaag

07 mei - In Radio EenVandaag komt iedere dag de Optimist aan het woord: iemand met een positieve kijk op de wereld. Vandaag was het onze directeur Christine Kouman!

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×