Meer strandplezier Galderse Meren

Nieuws

24 juni 2015 -

Dankzij een goede samenwerking tussen vaste bezoekers, NFN en gemeente, komen minder mensen naar het Bredase naaktstrand Galderse Meren om een dagje 'blote mensen te kijken'. Vooral op rustige stranddagen zorgde de aanwezigheid van geklede bezoekers voor reuring.

Naaktstrandbezoekers voelden zich bekeken en onplezierig. In een enkel geval werden zij lastiggevallen. Zodra er controle kwam van politie of boa’s, verdwenen de pottenkijkers snel op fietsen en scooters via het aangrenzende natuurgebied.

Op aanraden van vaste bezoekers en NFN is de gemeente Breda nu bezig een hek te plaatsen tussen naaktstrand en natuurgebied. Hierdoor is de vluchtroute dicht en blijft het natuurgebied behouden voor de natuur.

Daarnaast spreken vaste bezoekers in groepjes sinds kort mensen aan op ongewenst gedrag. Ook deze sociale controle draagt bij aan meer veiligheid en dus meer strandplezier. Deze acties hebben al resultaat: het aantal voyeurs op het strand is teruggedrongen.

Maar er is meer positief nieuws. De vaste bezoekers promoten nu ook zelf hun strand op Facebook. Bezoekers en geïnteresseerden kunnen lid worden van de Facebookgroep Galders Meren (Naaktrecreatie)

Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Bezorging magazine Bloot #4

18 juni - Helaas heeft een aantal leden ons gloednieuwe magazine Bloot! #4 nog niet thuis ontvangen. Er is een fout gemaakt bij de bezorging door PostNL en er loopt momenteel een onderzoek.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Geïnterviewde in Bloot! Magazine

17 juni -

Lees dit nieuwsitem

NFN gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Met anonieme informatie over uw sitegebruik helpt u ons om de website te verbeteren en u gerichter te helpen. Klik voor meer informatie

×