Naaktstrand in hartje München

Nieuws

14 april 2014 -

In de stad München is het vanaf dit jaar mogelijk om naakt te recreëren. Een vrij unieke situatie, want verspreid over de hele stad worden verschillende zones geschikt gemaakt voor naaktrecreatie.
Veelal gaat het om bestaande parken die soms midden het centrum van München liggen zonder afscherming of schuttingen.

Naakt zonnebaden is rondom München niet ongewoon. Al jaren is er sprake van 'FKK' aan de oevers van de nabijgelegen rivier de Isar.

Met deze actie zet de stad München een duidelijke stap in de richting dat naakt recreëren een heel gewone recreatievorm is die algemeen geaccepteerd moet worden.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem