Naaktzwemmen Beatrixbad per direct gestopt

Nieuws

18 februari 2014 -

Het Beatrixbad in Rotterdam was geïntegreerd in het Oostelijk Zwembad. Het gebouw dateert uit 1932 en is sinds 1996 een rijksmonument. Het Oostelijk Zwembad was al een paar maanden gesloten vanwege een grondige renovatie, waardoor het naaktzwemmen al enige tijd was gestaakt. Pas bij heropening van de andere baden bleek dat het Beatrixbad niet in de renovatie was meegenomen.

De gemeente zegt geen geld meer te hebben voor de renovatie van het prachtige Beatrixbad. Het bad had een temperatuur van 34°C en diende tot voor kort als therapeutisch- en revalidatiebad voor onder andere Ouder & Kindzwemmen, zwangerschapszwemmen en naturistenzwemmen. Al deze zwemmers verliezen hun vertrouwde plek.

De naturistenclub 'Vrienden van het Beatrixbad' die elke vrijdag in het bad zwom, heeft nog protest aangetekend en handtekeningen ingezameld, maar het mocht niet baten.

Nieuws

Najaarsactie 2019

01 september - Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Leef en laat leven! Nog meer zorgen voor Hellevoetsluis

22 juli - Het motto “Leef en laat leven” van de Naturisten Vereniging Hellevoetsluis komt in de nieuwste plannen van de gemeente lelijk onder druk te staan.

Lees dit nieuwsitem
Nieuws

Single en man? Soms helaas een probleem…

01 juli - Sinds 2018 heeft NFN Open en Bloot meerdere meldingen ontvangen van alleenreizende mannen die geen toegang kregen op het grote Franse naturistenterrein CHM Montalivet bij Bordeaux.

Lees dit nieuwsitem